• Ελληνικά
 • English
 • Δελτίο Τύπου 13-12-2019

  maris

  Συνέδριο για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου MARIS
  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 9:00, Ξενοδοχείο Ποσειδώνια Λεμεσός

  Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ότι αφορά την συμμετοχή (πέραν των 90 συνέδρων) αλλά και την συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ του ακροατηρίου και των εισηγητών.
  Σε αυτό παρουσιάστηκε το Πληροφοριακού Σύστημα Ναυτικής Σταδιοδρομίας – MArine caReer Information System – MARIS, όπως θα αναπτυχθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η εφαρμογή Seafarers Career Information System όπως έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.
  Από τον διάλογο που αναπτύχθηκε τόσο στα πλαίσια του Συνεδρίου αλλά και στην ενδιάμεση τεχνική συνάντηση που έγινε την προηγουμένη, μεταξύ των δύο αρμόδιων αρχών για τη ναυτιλία Ελλάδας και Κύπρου, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για βελτίωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας και ειδικότερα στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα ναυτικής εκπαίδευσης και προώθησης του ναυτικού επαγγέλματος.
  Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, ο χαιρετισμός της Υφυπουργού Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω και οι παρουσιάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του MARIS.

  Υφυπουργείο Ναυτιλίας 13.12.2019

  Χαιρετισμός ΥΦΥΝ

  Παρουσίαση ΕΔ ΕΣΠΑ ΥΝΑΝΠ

  Παρουσίαση ΔΕΚΝ

  Δελτίο Τύπου 13-12-2019

  Εικόνα 1

  Εικόνα 2

  Εικόνα 3

  Leave a comment

  Your email address will not be published.

  Font Resize
  Contrast
  Ξεχάσατε τον κωδικό; Εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας.